Tilbud

6800-2 Duniduo Handy, Uld. SUPERPRIS

1.498,75 DKK 998,75 DKK

Duniduo ULD kombipose sikrer jeres barn et behageligt soveklima.

Uld dynen er syet i kvadrater og indeholder 290  gram ren ny uld.

Uld indeholder lanolin som gør dynen ”selvrensende” og  skulle ulddynen behøve en større omgang kan den vaskes på et uldprogram med uldvaskemiddel. Max 30º.

Læs mere i vejledningen, hvor du får gode råd

På lager

Varenummer (SKU): 6800-2 Varekategori:

Beskrivelse

Put dit barn varmt og blødt i en lækker kombipose her i det kolde vintervejr. Vi kan desværre ikke garantere lange lure, men vi VED, at barnet kommer til at ligge lunt og rart.

Det praktiske:
Passer til kombivogne, klapvogne, joggere og barnevogne med liggemål på ca. 90 cm.
Elegant kombipose lavet i flotte Satin stoffer. Satin er et blødt og lækkert materiale til foret i 100 % bomuld. Yderstoffet er også Satin, som er vævet i polyester og bomuld. Dette giver en stærk yderstof, som er nemt at holde pænt og rent.
Med Handy får man en kombipose, hvor der er dyner til de 4 årstider. Sommerdyne (rayon) bruges fra + 15 grader. Forårs/- efterårsdynen (100 % ren ny uld) bruges fra 0 grader til + 15 grader. Vinterdynen er en kombination af de 2 dyner og bruges fra 0 grader til – 10 grader. De nævnte temperaturer er vejl. idet babyer har meget forskellige varme behov.

Handy har flere funktioner, fælles for dem alle er at de er nemme at bruge og at der ikke skal tilkøbes yderligere, idet alt er med!!
1. Handy som blød bærelift og bundpladen kan belastes med mindst 9 kg.
2. Handy som tumletæppe. Udformningen giver den et stort legeareal, Posen beskytter barnet mod kulde fra gulvet, og bliver barnet træt
lægger man bare den nederste del over barnet, så ligger det trygt og godt.
3. Handy som kørepose. Posen er med 7 selehuller, hvoraf de 3 er opsprættet. Når posen bruges som kørepose tages bunden nemt ud.!
Bruges alm. barnevognssele eller lign, trækkes remmene gemmen de 2 huller i siderne på betrækket og dynen og fastgøres på vognen.
Er der fastmonteret sele på vognen følges vejledningen på denne. Der er 2 x 2 selehuller så man kan regulere selen i takt med barnet
vokser.
4. Handy som sovepose. Nem at bruge i barnevognen og man kan stadig fastspænde barnet med alm. barnevognssele.
Har man fået tvillinger kan der være 2 poser i vognen hvis de ikke kan dele eén pose.
5. Som dyne.  Læs mere i bruger vejledningen.

Vask og rengøring. Ulddynen indeholder lanolin, som er uldens naturlige fedtstof. Lanolin har en selvrensende effekt. Ved at lufte dynen i fugtigt vejr “vasker” man den på en god måde, for når lanolinen kommer i kontakt med fugt påstår der en forsæbnings proces, som virker
som en “vask”. Ulddynen kan ikke tørretumbles. Læs mere i brugervejledningen.
Rayon dynen vaskes ved max 60 grader og kan tørretumbles.

Yderligere information

Vægt 2.2 kg
Størrelse 170 x 90 cm

Du kunne også være interesseret i...