Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Duniduo.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Duniduo v/PeMa.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Duniduo  v/PeMa.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Duniduo v/PeMa side, er denne af vejledende art. Duniduo v/PeMa indestår for, at varerne opfylder kravene.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Duniduo v/PeMa anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark. Leveringstid er 1-3 dage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Duniduo v/PeMa overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation 
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Duniduo v/PeMa, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Duniduo v/PeMa.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Duniduo v/PeMa har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa/Dankort, MobilPay samt bankoverførsel. Alle priser i Duniduo v/PeMa – på web-adressen http://www.duniduo.dk – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret
Duniduo  v/PeMa yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.